Project Description

LA REPUBLICA DELS CONTES

En aquest espectacle hi trobaràs un lloc increïble: que a vegades apareix i a vegades desapareix. Un lloc ple de màgia, ple de llibertat: on qualsevol història es pot fer realitat.

Fent un tomb per la República dels Contes descobriràs un munt d’històries d’amor, aventures, guerres, alegria, por, fantasies….. acompanyat per oques escaladores, princeses pacients, peixos artistes, serps gegants i flors increïbles.

Vine a conèixer LA REPÚBLICA DELS CONTES on tot és possible!

LA REPÚBLICA DELS CONTES és un espectacle infantil per a tots els públics. Que va més enllà del conta-contes tradicional combinant el teatre d’objectes, el clown i la joglaria.

Per narrar les històries el nostre protagonista utilitza objectes i materials reciclats, que l’infant es pot trobar en el seu entorn quotidià, i els quals es convertiran en els personatges dels conte, per tal d’estimular l’imaginació i el joc simbòlic. A més, a partir de jocs i reptes farà que el públic participi activament en l’espectacle, amb una combinació ideal entre teatralitat i narració.

L’espectacle pot representar-se tant a carrer com sala.

LA REPÚBLICA ha visitat molts llocs, entre d’altres:

  • Festival MUNART de Seva al juliol de 2013

  • XXI Festival de Titelles de Calldetenes al novembre 2014

  • Teatre Tantarantana de Barcelona al març de 2016

  • Festival EVA de Gurb al juliol 2016

  • Café de las artes Teatro a Santander a l’octubre del 2016

Enllaç Facebook: facebook.com/republicadelscontes

Fotografies: Cristina Oliver

Diari Torelló

“En la darrera sessió  l’actor Jordi Font ens va regalar una bona estona de contes i va desplegar tota una República dels contes davant la seixantena d’assistents,  amb muntanyes, valls, ciutats i fins el mar, a cada lloc amb la seva història i el seu heroi o heroïna, i una sorpresa, el naixement en directe d’un drac”.

Sònia Martínez de la responsable de l’àrea infantil de la Biblioteca de Torelló.

David Serrador al Núvol, digital de Cultura.

“Adreçat a un públic familiar, hom no pot deixar de simpatitzar amb alguns dels personatges imaginats per en Jordi: l’Oca Clara, el peix Aleix o el d’una noieta que ateny la felicitat perquè és més honesta que ningú. Tots acaben fent la delícia no només dels més petits sinó també dels adults, recordant potser l’infant que encara guardem dins o simplement perquè, en el fons, invoquen qualitats i sentiments ben humans.”