Project Description

PERSONNE – Cia. Ad.Libitum

Personne és un espectacle de la companyia Ad.Libitum sota la direcció d’Andrés Corchero.

Inicialment el treball es centra en crear diferents paisatges compostos a partir de l’imaginari de l’actor / ballarí a través de les improvisacions basades en fragments de tres novel · les de Samuel Beckett.

PERSONNE és una peça delicada que no desitja explicar la mateixa història que Beckett descriu en les seves novel · les, però que pren les seves paraules, les s’integra en el cos i les transforma en dansa, moviment i teatre físic.

Els actors creen diversos hàbitats amb els seus cossos. Els personatges que apareixen es mouen en el límit entre la normalitat i la raresa, sense voler ser explícits, simplement existint amb els seus cossos que es troben en constant transformació. Tots els personatges són diferents i, alhora, són el mateix. Viuen al carrer per decisió pròpia, com “modus vivendi“, però a la vegada qüestionen constantment la seva pròpia existència. Aquesta és l’essència dels personatges de Beckett. L’espai ens transporta a un exterior ambigu, que també podria ser un interior, i que anirà canviant subtilment. La música i l’espai sonor envolten tota la peça generant canvis en el temps i en l’espai d’una manera subtil, estimulant així els sentits de l’espectador.

Espectacle presentat al Festival your chance de Moscú

Què ha dit la crítica?

Personne és una creació d’alta intensitat interpretativa, un exercici brillant per portar al llenguatge del cos l’essència de la paraula, un desplegament inusual de capes de significat obert a la llibertat del públic i una aproximació singular a l’obra de Samuel Beckett.”

de la web recomana.cat i la revista digital El núvol, podeu veure la crítica completa al bloc: http://escenadelamemoria.blogspot.com.es/2014/10/personne.html?m=1