Project Description

LA FESTA

L’amor és com una festa de música electrònica.

Quan ho sents per primera vegada, el que més t’afecta és la pulsió primària, el beat, el 4×4, la base sobre la qual es construeix tota la resta. És un reconeixement instantani, una connexió.
I des d’aleshores, un salt al buit, tot batega a un mateix ritme. Bum, bum bum… fins que et llences. Has estat mai a una festa com aquesta? Tens ganes de ballar? Què passarà?

Una nit, una festa, música electrònica i tu.

La Festa és una proposta escènica que parteix d’una experiència immersiva: una festa
L’espectador accedeix a l’espai amb una màscara i es pot moure lliurement. Hi ha barra de bar, projeccions audiovisuals realitzades en directe, un DJ i un actor guia de l’experiència infiltrat entre el públic.

A partir d’una coreografia entre actor, espectador, projecció audiovisual i música electrònica, expliquem el primer contacte del nostre prota- gonista amb la música electrònica que, a la vegada, simbolitza el primer enamorament.
Ell, com a narrador i conductor de la història, interactua amb el públic fent-los partíceps del que la música li transmet El públic, igual que el protagonista, viu un viatge en 8 moviments on la seva participació és un element indispensable per continuar La Festa.

La Festa és un espectacle inclòs al programa MediaEstruch de l’Estruch Fàbrica de creació, i coproduït per FiraTàrrega dins el programa Suport a la Creació 2019 amb la col·laboració del Graner i Roca Umbert.

  • Fira Tàrrega 2019

  • Festival RBLS 2019

Instagram/ mamboproject.co

Facebook/ mamboproject.co