Project Description

ELS HOMENETS – Cia. Homenots

Els homenets és un concert? Sí! Però també és un espectacle? Sí!

Un show energètic per tota la família, amb música en directe, titelles i moltes pallassades perquè la diversió sigui present en tot moment. Un cabaret de cançons populars passades per els gèneres com el rock,  el blues o el swing, presentat amb la bogeria d’un showman que farà divertir a tots els assistents amb les seves  entremaliadures. Un caos controlat on tot pot passar i tot és possible!

Els Homenets és una creació a partir de la recerca entre música popular, el clown i l’animació. Amb l’objectiu de poder passar una bona estona amb família, divertint-se, ballant i rient tots plegats.

Música en directe; Un guitarrista, un baixista i un bateria uneixen el seu talent per portar-nos les cançons populars infantils, tals com en Jan Petit o la Mosca, passades a gèneres més contemporanis com el rock, el blues o el swing. Els ritmes de les cançons dels homenets aconsegueixen moure petits i grans.

Clown/Showman: Com si d’un cabaret es tractés, un presentador histriònic, de vegades patós i de vegades enginyós, ens acompanyarà en aquesta bogeria fins al final. A través de gags absurds i/o escenes de participació el públic es veurà immers en un món boig i surrealista.

Teatre visual; Els músics i el clown no estan sols! Titelles i objectes estaran presents per acompanyar les cançons i les escenes còmiques per fer gaudir del més petit fins el més gran.

Més informació a: www.companyiahomenots.com