Project Description

EL BOSC COM BALLA – Cal Teatre

Un espectacle de titelles, actors i una violinista en directe per a públic infantil i familiar a partir de 4 anys.

 

Sinopsi

No tothom sap que la música va néixer als boscos. Quan una dona estava a punt de donar a llum s’endinsava al bosc per trobar l’arbre que guardava la cançó del seu fill. Aquesta cançó, cantada per primera vegada al néixer, acompanyaria el nen tota la seva vida, en els moments alegres i en els moments tristos.
En Lukas, un nen que viu enmig del bosc amb la seva mare, descobreix que ell no té cançó i creu que per això les coses mai li surten bé.
Un dia, perdut enmig del bosc, troba un gran arbre que conté la seva cançó i que li dóna el poder de comunicar-se amb els arbres.
Tanmateix, sempre hi ha algú disposat a aprofitar-se dels talents aliens. El vell Fito, encegat per la cobdícia, intentarà utilitzar la cançó de Lukas per els seus interessos, encara que el preu a pagar pugui ser massa alt.

Més informació: www.calteatre.cat

Què ha dit la crítica?

Un espectacle per gaudir-lo des de totes les edats, on cada detall es fa inmens i ens transporta a un preciós viatge per la imaginació, la música i el moviment, d’un bosc ven viu”..”

. Testimoni Escènic.

Espectacle recomanat dins el catàleg de la XARXA D’ESPECTACLES.

Què ha dit el veritable públic del bosc com balla? El programa el CATACRACK de BTV ens va venir a visitar durant la nostra estada al teatre Tantarantana de Barcelona: