EL REIALME DELS CONTES

UN ESPECTACLE INFANTIL PER A TOTS ELS PÚBLICS

 Dossier El Reialme dels Contes(Si cliqueu aquí s’obrirà el dossier de l’espectacle en pdf)

En un indret molt i molt llunya es troba el Reialme Dels Contes que està compost de diferents regnes. Cada un tenia el seu heroi, vivien tots amb harmonia, alegria i felicitat fins que va passar… allò!
Una història d’amor, aventures, alegria, por, fantasies, guerres… On coneixerem oques escaladores, princeses pacients, peixos artistes, serps gegants i flors increïbles.
Vine a descobrir la magnifica història del Reialme dels contes!

ImatgeL’espectacle El reialme dels contes és un espectacle de cinc contes diferents -un per cada regne- i una història final que les engloba totes.
Són històries inspirades en contes infantils i també d’inventades que ens parlen de valors com l’amistat, l’esforç, la humilitat, la paciència, la responsabilitat, la tolerància, la generositat, la pau, l’honestedat…
L’espectacle està dissenyat perquè tothom pugui construir a partir de la imaginació, amb la ajuda de la l’escenografia i dels objectes
-que sovint són protagonistes-, el reialme.
Tota les història contenen aventures en les quals el públic podrà participar activament per viure-les i superar-les.

Imatge

El Reialme dels contes és un projecte multidisciplinari amb diversos camps d’acció dins l’univers del teatre infantil. Des del contacontes, pallasso, teatre d’objectes fins al joglar. La idea original va ser un contacontes però durant el procés de creació es va veure necessari introduir altres recursos. Del pallasso la seva complicitat amb el públic, del teatre d’objectes com un objecte quotidià pot prendre vida i esdevenir qualsevol personatge i del joglar els diferents tipus de narració gestual i/o visual.

Imatge

Si esteu interessats en contractar-lo poseu-vos en contacte:

670066239

font@potaproduccions.com